Palvelut

Kampaamo

Parturi-kampaamoAmmattitaitoiset kampaajamme kouluttautuvat useita kertoja vuoden aikana, niin kampauksien, leikkauksien kuin värjäyksienkin saralla, joten sinua palvelee ajan hermolla oleva henkilökunta.

Meiltä saat leikkaukset niin miehille, naisille kuin lapsillekin. On toiveesi sitten kuivien hiusten tasaus tai pitkään pohdittu mallinmuutos, olet varmasti osaavissa käsissä!

Värjäykset toteutamme yli 16 vuotiaille naisille ja miehille. Tyvivärit, raidoitus, koko pään väri, liukuväri, taittoväri, shokkiväri, balayage… YOU NAME IT, WE DO IT!

kampaamo002Kampaajiltamme onnistuu tietenkin myös perinteiset permanentit.

Hiustenpidennykset toteutamme laadukkaalla Simply Natural aitohiuksella, sinettitekniikalla. Hyvällä hoidolla pidennykset pysyvät hyvänä kuukausia ja voit käyttää samoja hiuksia myös myöhemmin uudestaan. Pidennykset suunnitellaan aina yksilöllisesti, joten ole yhteydessä kampaajaasi hyvissä ajoin ennen laittoa.

Kampaukset juhlijoille! On toiveesi sitten rento lettikampaus tai sileä niskanuttura, on kampaajillamme ilo loihtia sinusta tärkeän päiväsi kaunotar. Kauniit ja kestävät kampaukset ovat yksi liikkeemme suurimmista ylpeyden aiheista! Kampauksen viimeistelee tietenkin juhlameikki, joka luonnistuu hyvin myös molemmilta kampaajiltamme. Meikeissä käytämme ammattitasoista DIEGO DALLA PALMA-Milano-tuotesarjaa, joka on ihastuttanut meitä tuotteillaan jo muutaman vuoden ajan. Laaja perusvarasto, sekä vaihtuvat kausimeikkikokoelmat sekä käytössä, että kuluttajamyynnissä.

kampaamo002Hiushoidot ovat apu kuiville tai rasittuneille hiuksille tai päänahan ongelmiin. Päänahan ongelmissa käytämme system4- sarjan tuotteita, kosteuttavissa haudehoidoissa KMS -sarjan hoitotuotteita ja rakennepaikkaavissa hoidoissa OLAPLEX -menetelmää. OLAPLEXin voit yhdistää myös hiustenvärjäykseen, jolloin se suojaa hiusta hapetevärien aiheuttamilta rakennevaurioilta.

Hoitola

Kauneudenhoito - Kauneushoitola Lumo

Jalat

Perusjalkahoidon voit valita ilman lakkausta tai lakkauksella, jolloin saat lakan kotiin mukaasi. Molemmat hoidot sisältävät kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhennyksen, kynsinauhojen hoidon, raspauksen ja hieronnan. Varpaisiin voidaan tehdä myös geelilakkaus, jolloin se pysyy hyvänä perinteistä lakkausta pidempään.

Kädet

hoitola002Käsille voit valita useita hoitovaihtoehtoja. Manikyyri on käsien ja kynsien perushoito hieronnalla. Siihen on mukava yhdistää parafiinihoito, jolloin saat hoidosta pehmittävämmän. Parafiinihoidolla sarjahoitona on myös hyödyllisiä vaikutuksia reuman ja nivelrikon aiheuttamien särkyjen hoidossa. Geelilakkauksella pidennät lakkauksen kestoa jopa yli kahteen viikkoon. Kestolakkauksiin voidaan tehdä myös maalauksia ja koristeluja. Rakennekynnet ovat vaihtoehto silloin kun kaipaat kynsiisi lisää pituutta. Käytämme kynsissä geelitekniikkaa. Rakennekynsien huoltoväli on 3-5 viikkoa. Pituuden, muodon ja värin valitset sinä, me toteutamme vaativammatkin toiveesi!

Kasvot

Kasvohoitoja on monia vaihtoehtoja. Kasvohoidoissa luotamme Diego Dalla Palma professional tuotelinjaan. Valittanavasi on useita erilaisia kasvohoitoja, erilaisille ihoille. Teemme myös tehokasta Resurface kuorintahoitoa, jossa yhdistyy uusin teknologia kemiallisten kuorintojen maailmassa. Suosittelemme sitä kun haluat selviä tuloksia kasvoille. Käytössämme on myös yksi markkinoiden tehokkaimmista ihonhoitolaitteista: hydrafacial. Siinä yhdistuu kuorinnan, puhdistuksen ja kosteutuksen paketti täydellisenä, tehokkaana ja nopeana hoitona.

Tarvittaessa autamme sinua löytämään hoitoa tukevat tuotteet kotikäyttöön, tai sitten olet tervetullut vain rentoutumaan ihanan hemmottelevaan hoitoon.

Ripsienpidennyksissä voit valita klassiset tai volyymipidennykset. Klassisissa pidennyksissä jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ohut 0.1 tai 0,15 paksu ripsikuitu. Myös kaarevuuksia on useita. Volyymeissä jokaiseen omaan ripseen liimataan 2-7 kpl hyvin ohutta 0,03, 0,05, 0,07mm kuitua. Tällöin tuloksesta saadaan todella kevyt, mutta haluttaessa myös todella dramaattinen. Tulethan ripsien laittoon aina meikittömin, hyvin puhdistetuin ripsin. Kotihoidossa tulee välttää öljyttömiä tuotteita ja voimallista ripsien hankausta ja nyppimistä. Ripset tulee puhdistaa päivittäin niille tarkoitetulla puhdistustuotteella, lian, rähmän ja meikinjäämien kerryttämien tulehdusten ja ripsen kasvuhäiriöiden välttämiseksi. Autamme sinua oikeanlaisen puhdistustekniikan ja välineiden valinnassa!

Yumilashes -ripsien kestotaivutus on luonnonripsen taivutus ja värjäys menetelmä, joka saa ripsesi näyttämään pidemmiltä ja taipuisammilta ilman mitään liimattavia lisäosia.

Perinteiset ripsien- ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilut kuuluvat tietenkin valikoimaamme. Pienellä asialla saat hurjasti ryhtiä kasvoille!

Juhla- ja häämeikit, tehdään sinun toiveidesi mukaan. Meikeissä käytämme ammattitasoista DIEGO DALLA PALMA Milano tuotesarjaa, josta löytyy laaja valikoima tuotteita myös kotikäyttöön.

Korvien rei´ityksen toteutamme turvallisella Inverness menetelmällä. Korvakorut ovat steriilisti yksittäispakattuja ja lävistäminen tapahtuu painamalla koru lävistysinstrumenttia apuna käyttäen suoraan lukko-osaan kiinni, joten lävistäminen on täysin steriiliä ja nopeaa.

Pigmentoinnit

Pigmentointi on hyvä niille asiakkaille, jotka haluavat näyttää huolitellulta heti herättyään. Pigmentointi korostaa omia piirteitä tai sillä voidaan häivyttää epäsymmetriaa. se voidaan tehdä kulmakarvoihin, silmänrajauksiin tai huuliin. Tekniikoita on erilaisia, joilla saadaan todella luonnollista tai hyvinkin näyttävää lopputulosta. Ennen aloitusta kulmat tai huulet piirretään ja suunnitellaan juuri sellaiseksi kuin sinä ne haluat ja mikä korostaa sinun parhaita puoliasi.

Tekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta ei ole ikuinen, vaan haalistuu ihosta pikkuhiljaa pois. Jos haluat pitää pigmentointisi koko ajan hyvänä, vaatii se vahvistuskäynnin 1,5-3 vuoden välein. Pigmentoinnissa käytetään kertakäyttöistä ohutta neulaa, jolla väriä viedään ihon ylimpiin kerroksiin. Teon jälkeen iholla saattaa esiintyä turvotusta ja punoitusta, joka laskee muutamassa päivässä. Värin päälle muodostuu rupi, jonka parantuminen kestää n. 5-10 vrk. Ruven parantumisaika on pigmentoinnin parantumisaika, jonka aikana tulee välttää aurinkoa, hikoilua, saunomista ja hoidetun alueen meikkaamista.

Vartalo

Karvanpoistossa käytämme sokerointi menetelmää. Se soveltuu niin kasvoille kuin vartalollekin. Sokeroinnilla saadaan poistettua hyvinkin lyhyttä karvaa. Paras tulos saadaan kuitenkin, kun ihon sheivauksesta on vähintään kaksi viikkoa ja edellisestä sokeroinnista vähintään neljä viikkoa. Suositeltu hoitoväli on 4-6 viikkoa.

Hot stone- kuumakivihieronta on koko vartalon hemmotteluhieronta lämpöisiä kiviä apuna käyttäen. Hyvä lahjavinkki tai hemmottelu itselle vuoden kylmimpinä aikoina.

Solarium tuo auringon myös vuoden pimeimpiin aikoihin. Solarium on UVA ja UVB säteitä tuottava valokaappi, joka tuottaa iholle rusketuksen. UV-säteet ovat ihan samoja säteitä, mitä auringosta saadaan. Herkkä iho saattaa palaa solariumissa ihan samoin kuin auringossa, aloitathan siis lyhyemmällä ajalla, mikäli ihosi palaa herkästi. Säteilyturvakeskuksen suositus on max. 10 käyntiä vuodessa ja max. 20min kerralla, ethän ylitä näitä aikoja. Solarium toimii ilman ajanvarausta aukioloaikojen puitteissa, henkilökuntamme neuvoo sen käytössä mielellään.

Planoplas Plasmakynähoidot

Planoplas®-plasmakynähoito
Ajan kuluessa ihomme elastisuus ja kimmoisuus vähenee, tehden ihosta ryppyisen ja raskaan. Kollageni tuotanto vähenee 20-80 ikävuoden aikana jopa puolella.

Tämä näkyy usein ensimmäisenä ohuella silmänympärysiholla. Vaikka kuinka lepäisimme ja elintapamme olisivat kunnossa, emme pysty vaikuttamaan raskaisiin silmäluomiin, jotka tekevät ilmeestämme helposti surullisen ja väsyneen.

Eivätkä raskaat silmäluomet ole useinkaan pelkästään esteettinen haitta – monet voivat kärsiä päänsärystä, silmien kirvelystä ja väsymisestä sekä näkökentän pienenemisestä.

Kirurginen silmäluomileikkaus on suuri operaatio, josta monet ongelmasta kärsivät kieltäytyvät peläten mm. pitkää palautumisaikaa tai mahdollista arpeutumista.

Planoplas®-plasmakynähoidon ansiosta meillä on tarjota hellävarainen vaihtoehto silmäluomileikkauksille!

 

Miten Planoplas®-plasmakynähoito toimii?
Plasmakynän kärkeen johdetaan pieni plasmasalama, joka ihoon osuessaan muodostaa välittömän lämpöreaktion eli plasmapisteen. Plasmapisteen ympäriltä iho kutistuu silminnähden ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen. Plasmahoidolla iho ei vahingoitu, vaan pinnallinen lämpöreaktio johdetaan vain ihon ylempään kerrokseen. Ei kosketa koneella ihon lainkaan vaan päinvastoin salama sammuu heti kun ihokosketus tapahtuu.

Kaikenkaikkiaan hoito on vähäriskinen, hellävarainen ihokudokselle ja lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta.

Planoplas®-plasmakynähoidon tulos on nähtävillä välittömästi. Hoidon jälkeen käsittelylle alueelle tulee turvotusta ja plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupea. Rupi irtoaa ihosta noin viikossa, samoin turvotus laskee samassa ajassa. On äärimmäisen tärkeää sitoutua noudattamaan kotihoito-ohjeita, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen !!

 

Tietoa Planoplas®-plasmakynähoidosta
1. Hoidon kesto
Puudutteen vaikutusaika on 30-45 minuuttia, ja itse toimenpide vie noin 10-20 minuuttia. Lisäksi käytämme aikaa alkukeskusteluun sekä kotihoito-ohjeiden perusteellisen läpikäymiseen. Aikaa tulee kaikkineen varata noin 1,5 tuntia.

2. Tuloksen kesto
Hoitotulos pysyy ihossa arviolta noin kaksi vuotta tai pitempään, asiakkaan ihosta ja ikääntymisprosessista ja omasta kollagenituotannosta riippuen.

3. Hoitokertojen määrä
Yleensä yksi hoitokerta riittää, mutta asiakkaan tilasta ja ikääntymismuutoksista riippuen voidaan tarvita vielä toinen tai kolmas kerta.Hoitojen väli vähintään 3 kk.

4. Konsultaatioaika
Henkilökohtainen konsultaatioaika Planoplas®-hoitajasi kanssa ennen toimenpidettä on suositeltava. Konsultaatiossa kysytään terveydentilaasi liittyviä kysymyksiä sekä varmistetaan, että sinulle voidaan tehdä Planoplas®-hoito. Konsultaation hinta hyvitetään sinulle Planoplas®-plasmakynähoidon hinnasta.

5. Odotettavat hoidon sivuvaikutukset
Turvotusta ja rupeaa tulee käsittelylle alueelle ja ne häviävät ihosta noin viikosta. Turvotus on suurimmillaan 3:ntena aamuna hoidon jälkeen. Rupien irrottua alta paljastuu uusi vaaleanpunainen iho, jota tulee suojata auringolta 4-16 viikkoa.

6. Toipuminen
Turvotusta ja rupea esiintyy ihossa noin viikon, jolloin et ehkä halua esiintyä virallisissa tilaisuuksissa. Hoidon jälkeen voit muutoin toimia aivan normaalisti. Huomioithan, että lämpötilavaihteluita (sauna, hikoilu, aurinko, jne) käsitellyllä alueella tulee varoa!

7. TÄRKEÄÄ!
Planoplas®-kotihoito-ohjeisiin tulee sitoutua tarkoin. Saunaa, kylpylää, kuumia suihkuja, solariumia, hikisiä treenejä ja aurinkoa tulee välttää, jotta iho paranisi parhaalla mahdollisella tavalla. Pigmenttimuutosten välttämiseksi tulee käsitellyllä alueella käyttää aurinkosuojaa SPF 50.

 

Planoplas®-plasmahoidon EDUT:

ei mahdollisuutta ylikäsittelyyn ( ihon liiallinen kiristäminen)
ei arpia
ei nukutusta
edullinen
ei leikkausta
pitkäkestoinen tulos


ESTEET Planoplas®-plasmahoidolle:

kortisonilääkitys
raskaus tai imetys
tulehdus hoidettavalla alueella
sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä
HIV, AIDS ja hepatiitti
tekniset implantit pään alueella
vahva taipumus ihon pigmentoitumiseen
taipumus arpikudoksen liikakasvuun (arpikeloidi)
verenvuototauti
diabetes
säännöllinen turvotus silmien ympärillä (lymphatic drainage disorder)
tumma (etninen) ihonväri

Hoidolliset pigmentoinnit

Mamillatatuointi eli rintatatuointi on tärkeä osa modernia rintarekonstruktiota. Se viimeistelee uusiorakennetun rinnan luonnollisen näköiseksi. Rintatatuoinnin tavoitteena on tasapainottaa potilaan ulkoista kokonaiskuvaa luonnollisen näköiseksi. Tatuointi ei ole pelkästään kosmeettinen vaan vaikuttaa myös potilaan minäkuvaa kohentavasti.

Rintatatuointi käsittää nännin ja nännipihan tatuoimisen, joka jäljittelee toisessa rinnassa mahdollisesti olemassa olevaa omaa nänniä ja nännipihaa. Tapauksissa joissa potilaalle on rakennettu molemmat rinnat plastiikkakirurgisesti, tatuoinnit asettuvat luonnollisesti niihin kohtiin joihin plastiikkakirurgi on ennen tatuiontitoimenpidettä tehnyt nännirekonstruktiot.

Rintatatuointi voidaan tehdä siinä vaiheessa, kun kaikki viimeisteltävät korjaustoimenpiteet on tehty ja arvet ovat parantuneet. Rintatatuointi vaatii kaksi vastaanottokäyntiä joiden suositeltava aikaväli on noin 4-6 vko:a. Ihon uusiutumisen myötä rintatatuointi haalistuu. Kohennus voi olla tarpeen aina noin 3-6 vuoden välein. Ihon uusiutumisprosessi on hyvin yksilökohtaista joten tarkkaa aikajanaa on vaikea määrittää.

Rintatatuoinnin tekemiselle on harvoin esteitä. Tatuointia ei suositella tehtäväksi jos potilas käyttää antikoagulantteja tai saa immunosupressiohoitoa. Rintatatuointi voidaan tehdä aikaisintaan siinä vaiheessa, kun sytostaattihoitojen loppumisesta on kulunut puolivuotta.

Camouflage pigmentoinnilla voidaan värittää ihossa olevia vaaleita läiskiä ihon väriseksi. Mm arvet ja vitiligo.

Arpihoidot toteutamme DermaSr menetelmällä, joka yhdistää happohoidon ja neulaushoidon. Menetelmä palauttaa arpeen ihon normaalia solutoimintaa ja verisuonitusta ja irrottaa arven kiinnikkeitä. Arpi palautuu ihon tasalle ja muuttuu enemmän ympäröivän ihon väriseksi. Sopii leikkaus-, trauma- sekä venymäarville. Kaikissa pigmentointitapauksissa voit aina varata veloituksettoman konsultointiajan, jos sinulla on mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Hieronta - Kauneushoitola Lumo