Palvelut

Kampaamo

Parturi-kampaamoAmmattitaitoiset kampaajamme kouluttautuvat useita kertoja vuoden aikana, niin kampauksien, leikkauksien kuin värjäyksienkin saralla, joten sinua palvelee ajan hermolla oleva henkilökunta.

Meiltä saat leikkaukset niin miehille, naisille kuin lapsillekin. On toiveesi sitten kuivien hiusten tasaus tai pitkään pohdittu mallinmuutos, olet varmasti osaavissa käsissä!

Miehet voivat lisäksi kokeilla meidän uutuuspalvelua, amerikkalaista parranajoa tai -muotoilua. Lämpöiset hauteet ja veitsellä tehty parranajo jättävät ihon mukavan pehmeäksi. Parranajo on myös hyvä lahjavinkki miehelle, jolla on jo kaikkea! Voit yhdistää palvelun hiusten leikkaukseen tai ottaa sen omana palvelunaan.

Värjäykset toteutamme yli 16 vuotiaille naisille ja miehille. Tyvivärit, raidoitus, koko pään väri, liukuväri, taittoväri, shokkiväri, balayage… YOU NAME IT, WE DO IT!

kampaamo002Kampaajiltamme onnistuu tietenkin myös perinteiset permanentit.

Hiustenpidennykset toteutamme laadukkaalla Simply Natural aitohiuksella, sinettitekniikalla. Hyvällä hoidolla pidennykset pysyvät hyvänä kuukausia ja voit käyttää samoja hiuksia myös myöhemmin uudestaan. Pidennykset suunnitellaan aina yksilöllisesti, joten ole yhteydessä kampaajaasi hyvissä ajoin ennen laittoa.

Kampaukset juhlijoille! On toiveesi sitten rento lettikampaus tai sileä niskanuttura, on kampaajillamme ilo loihtia sinusta tärkeän päiväsi kaunotar. Kauniit ja kestävät kampaukset ovat yksi liikkeemme suurimmista ylpeyden aiheista! Kampauksen viimeistelee tietenkin juhlameikki, joka luonnistuu hyvin myös molemmilta kampaajiltamme. Meikeissä käytämme ammattitasoista YOUNGBLOOD -tuotesarjaa, joka on ainoana värikosmetiikkasarjana saanut allergia ja astmaliiton hyväksynnän kaikille tuotteilleen.

kampaamo002Hiushoidot ovat apu kuiville tai rasittuneille hiuksille tai päänahan ongelmiin. Päänahan ongelmissa käytämme system4- sarjan tuotteita, kosteuttavissa haudehoidoissa KMS -sarjan hoitotuotteita ja rakennepaikkaavissa hoidoissa OLAPLEX -menetelmää. OLAPLEXin voit yhdistää myös hiustenvärjäykseen, jolloin se suojaa hiusta hapetevärien aiheuttamilta rakennevaurioilta.

Hoitola

Kauneudenhoito - Kauneushoitola Lumo

Jalat

Perusjalkahoidon voit valita ilman lakkausta tai lakkauksella, jolloin saat lakan kotiin mukaasi. Molemmat hoidot sisältävät kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhennyksen, kynsinauhojen hoidon, raspauksen ja hieronnan. Varpaisiin voidaan tehdä myös geelilakkaus, jolloin se pysyy hyvänä perinteistä lakkausta pidempään.

Kädet

hoitola002Käsille voit valita useita hoitovaihtoehtoja. Manikyyri on käsien ja kynsien perushoito hieronnalla. Siihen on mukava yhdistää parafiinihoito, jolloin saat hoidosta pehmittävämmän. Parafiinihoidolla sarjahoitona on myös hyödyllisiä vaikutuksia reuman ja nivelrikon aiheuttamien särkyjen hoidossa. Uusi IBX -menetelmä on luonnonkynnelle tehtävä hoito erilaisiin kynsiongelmiin. Se voidaan tehdä pelkästään, tai yhdistää manikyyriin tai geelilakkaukseen. Geelilakkauksella pidennät lakkauksen kestoa jopa yli kahteen viikkoon. Kestolakkauksiin voidaan tehdä myös maalauksia ja koristeluja ja mikä parasta, saat poistettua ne vaivatta myös kotona. Rakennekynnet ovat vaihtoehto silloin kun kaipaat kynsiisi lisää pituutta. Käytämme kynsissä geelitekniikkaa. Rakennekynsien huoltoväli on 3-5 viikkoa. Pituuden, muodon ja värin valitset sinä, me toteutamme vaativammatkin toiveesi!

Kasvot

Kasvohoitoja on monia vaihtoehtoja. Perushoidot, erikoishoidot ja laitehoidot. Perushoidot suunnitellaan aina ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Erikoishoidot ovat valmiita, hieman tehokkaampia kokonaisuuksia, joista autamme sinua valitsemaan sinulle parhaan hoidon. Käytössämme on yksi markkinoiden tehokkaimmista ihonhoitolaitteista: hydrafacial. Lisäksi teemme kemiallisia happokuorintoja ja mikroneulausta.

Tarvittaessa autamme sinua löytämään hoitoa tukevat tuotteet kotikäyttöön, tai sitten olet tervetullut vain rentoutumaan ihanan hemmottelevaan hoitoon.

Ripsienpidennyksissä voit valita klassiset tai volyymipidennykset. Klassisissa pidennyksissä jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ohut 0.1, 0,15 tai 0,20mm paksu ripsikuitu. Myös kaarevuuksia on useita. Volyymeissä jokaiseen omaan ripseen liimataan 2-7 kpl hyvin ohutta 0,03, 0,05, 0,07mm kuitua. Tällöin tuloksesta saadaan todella kevyt, mutta haluttaessa myös todella dramaattinen. Tulethan ripsien laittoon aina meikittömin, hyvin puhdistetuin ripsin. Kotihoidossa tulee välttää öljyttömiä tuotteita ja voimallista ripsien hankausta ja nyppimistä. Ripset tulee puhdistaa päivittäin niille tarkoitetulla puhdistustuotteella, lian, rähmän ja meikinjäämien kerryttämien tulehdusten ja ripsen kasvuhäiriöiden välttämiseksi. Autamme sinua oikeanlaisen puhdistustekniikan ja välineiden valinnassa!

Yumilashes -ripsien kestotaivutus on luonnonripsen taivutus ja värjäys menetelmä, joka saa ripsesi näyttämään pidemmiltä ja taipuisammilta ilman mitään liimattavia lisäosia.

Perinteiset ripsien- ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilut kuuluvat tietenkin valikoimaamme. Pienellä asialla saat hurjasti ryhtiä kasvoille!

Juhla- ja häämeikit, tehdään sinun toiveidesi mukaan. Meikeissä käytämme ammattitasoista YOUNGBLOOD tuotesarjaa, joka on ainoana värikosmetiikkasarjana saanut allergia ja astmaliiton hyväksynnän kaikille tuotteilleen.

Korvien rei´ityksen toteutamme turvallisella Inverness menetelmällä. Korvakorut ovat steriilisti yksittäispakattuja ja lävistäminen tapahtuu painamalla koru lävistysinstrumenttia apuna käyttäen suoraan lukko-osaan kiinni, joten lävistäminen on täysin steriiliä ja nopeaa.

Pigmentoinnit

Pigmentointi on hyvä niille asiakkaille, jotka haluavat näyttää huolitellulta heti herättyään. Pigmentointi korostaa omia piirteitä tai sillä voidaan häivyttää epäsymmetriaa. se voidaan tehdä kulmakarvoihin, silmänrajauksiin tai huuliin. Tekniikoita on erilaisia, joilla saadaan todella luonnollista tai hyvinkin näyttävää lopputulosta. Ennen aloitusta kulmat tai huulet piirretään ja suunnitellaan juuri sellaiseksi kuin sinä ne haluat ja mikä korostaa sinun parhaita puoliasi.

Tekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta ei ole ikuinen, vaan haalistuu ihosta pikkuhiljaa pois. Jos haluat pitää pigmentointisi koko ajan hyvänä, vaatii se vahvistuskäynnin 2-3 vuoden välein. Pigmentoinnissa käytetään kertakäyttöistä ohutta neulaa, jolla väriä viedään ihon ylimpiin kerroksiin. Teon jälkeen iholla saattaa esiintyä turvotusta ja punoitusta, joka laskee muutamassa päivässä. Värin päälle muodostuu rupi, jonka parantuminen kestää n. 5-9 vrk. Ruven parantumisaika on pigmentoinnin parantumisaika, jonka aikana tulee välttää aurinkoa, hikoilua, saunomista ja hoidetun alueen meikkaamista.

Vartalo

Karvanpoistossa käytämme sokerointi menetelmää. Se soveltuu niin kasvoille kuin vartalollekin. Sokeroinnilla saadaan poistettua hyvinkin lyhyttä karvaa. Paras tulos saadaan kuitenkin, kun ihon sheivauksesta on vähintään kaksi viikkoa ja edellisestä sokeroinnista vähintään neljä viikkoa. Suositeltu hoitoväli on 4-6 viikkoa.

Hot stone- kuumakivihieronta on koko vartalon hemmotteluhieronta lämpöisiä kiviä apuna käyttäen. Hyvä lahjavinkki tai hemmottelu itselle vuoden kylmimpinä aikoina.

Solarium tuo auringon myös vuoden pimeimpiin aikoihin. Solarium on UVA ja UVB säteitä tuottava valokaappi, joka tuottaa iholle rusketuksen. UV-säteet ovat ihan samoja säteitä, mitä auringosta saadaan. Herkkä iho saattaa palaa solariumissa ihan samoin kuin auringossa, aloitathan siis lyhyemmällä ajalla, mikäli ihosi palaa herkästi. Säteilyturvakeskuksen suositus on max. 10 käyntiä vuodessa ja max. 20min kerralla, ethän ylitä näitä aikoja. Solarium toimii ilman ajanvarausta aukioloaikojen puitteissa, henkilökuntamme neuvoo sen käytössä mielellään.

Revanesse täyteainehoidot

Henna on kouluttautunut Revanesse -täyteainehoitajaksi joulukuussa 2016.

Revanesse on 100% hyaluronhappoa. Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava tuote, jota löytyy meidän kehosta luonnostaan. Se sitoo moninkertaisesti itseensä kosteutta ja näin ollen parantaa ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja pehmeyttä. Hyaluronihappo on sidekudoksen rakennusosa ja sitä esiintyy kehossa luonnostaan, mm. kudoksissa, nivelissä ja silmissä.

Hyaluronhappo injektoidaan ihoon hyvin ohuella neulalla. Tulos on nähtävissä heti, sillä toimenpide on ei-kirurginen. Toimenpide ei lamauta lihaksia, joten tulos on luonnollinen ja voit ilmeillä hoidon jälkeen kuten aiemminkin.

Revanessella voidaan:

 • Korostaa huulirajaa, lisätä huulien volyymia, häivyttää suupielien juonteet
 • Häivyttää ylähuulen pitkittäisjuonteet
 • Häivyttää ilme- ja naururypyt
 • Häivyttää silmäkulman rypyt
 • Häivyttää sibeliusrypyt
 • Häivyttää leuan rypyt

Konsultaatiossa ennen hoidon aloitusta keskustellaan asiakkaan kanssa, toiveista, lääkityksistä ja sairauksista ja asiakas täyttää hoitokortin. Hoitokohta puhdistetaan meikistä ja desinfioidaan, jonka jälkeen iholle levitetään pintapuudute, joka saa vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen ylimääräinen puudutusaine pyyhitään pois ja injektio (pistos) tapahtuu dermiksen (joka sijaitsee ihokerroksen alla) alle ohuella neulalla. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Lopuksi tulosta muotoillaan ja tasoitellaan hieromalla täyteainekohtaa. Toimenpiteen jälkeen voi esiintyä turvotusta ja mustelmia muutaman vuorokauden ajan. Lopuksi sovitaan tarkistuskäynti, jolloin voidaan vielä tarvittaessa lisätä täyteainetta.

Huomioi täyteainehoidoissa

 • Käsitellyllä alueella voi esiintyä heti toimenpiteen jälkeen lievää punoitusta, arkuutta ja kutinan tunnetta. Nämä ovat tavallisia reaktioita injektioiden yhteydessä. Haitta on tilapäinen ja häviää yleensä 3-4 päivässä. Jos reaktio jatkuu kauemmin tai jos huomaat muita reaktioita, ota yhteys lääkäriin. Turvotusta lieventääksesi kannattaa nukkua selällään.
 • Vältä käsitellyn alueen koskettelua vähintään kuuden tunnin ajan. Tämän jälkeen alueen voi meikata kevyesti tai pestä varovasti puhdistustuotteella ja vedellä.
 • Älä altista käsiteltyä aluetta voimakkaalle kuumuudelle (esim. solariumkäsittelylle, saunalle, voimakkaalle auringonpaisteelle) tai äärimmäiselle kylmyydelle, ennen kuin turvotus ja punoitus on hävinnyt.
 • Jos kasvoissasi on aiemmin ollut huuliherpes, injektioneulan pistokset voivat aiheuttaa sen uusiutumisen.
 • Jos käytät aspiriinia tai muuta vastaavaa lääkettä, ota huomioon, että tällainen lääkitys voi lisätä mustelmia ja verenvuotoa injektioalueella.

Täyteaineita ei tule ottaa jos...

 • Sinulla on verenohennuslääkitys (Marevan)
 • Omega-3:n, Aspiriinin ja Disperiinin käyttö tulee lopettaa viikkoa ennen hoitoa
 • Hoitoalueella on tulehdus, herpes, haavoja tai ihottumaa. Hoito siirretään, kunnes alue on täysin parantunut. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos virus on verenkierrossa.
 • Sinulle on tehty pigmentointi hoidettavalle alueelle alle 2kk sitten.
 • Sairastat reumaa.
 • Olet raskaana.

Hieronta

Hieronta - Kauneushoitola Lumo

Urheiluhierojamme Jukka palvelee sinua monenlaisissa vaivoissa. Olitpa sitten vailla apua niska-hartia jännitykseen tai kaipaat apua urheilusuoritusten välillä palautumiseen. No mitä eroa on klassisella hieronnalla ja urheiluhieronnalla? -Eipä juuri mitään! Hierojan oma ammattitaito ja harrastuneisuus on avainasemassa kun hoidetaan urheilijoita. Sekä klassisessa, että urheiluhieronnassa keskitytään pääasiassa pehmytkudoksiin eli ihokudokseen, kalvorakenteisiin, lihaskudokseen ja jänteisiin. Välillisesti hieronta vaikuttaa tietysti myös niveliin. Hierontaotteet ovat molemmissa hieronnoissa samanlaisia, ero tuleekin lähinnä siinä, että urheiluhieronnassa otetaan huomioon lajin tyypilliset ongelmat ja lihasten käyttö, sekä urheilijan sen hetkinen tilanne. Kilpailukaudella ei voida tehdä kuin palauttavaa kevyttä hierontaa, kun harjoituskaudella voidaan käyttää enemmän voimaa. Urheiluhieronta ei ole tarkoitettu vain kilpaurheilijoille, vaan myös normaaleille aktiiviliikkujille. Liikunnan ja hieronnan yhdistelmällä saadaankin yleensä paras hoitotulos!

kampaamo002Milloin hierontaan ja miten usein? Hieronnalla voidaan hoitaa tervettä kudosta ja hoitaa lihas kireyttä ja jännitystä tai ennalta ehkäistä niitä. Tulehtuneita tai revähtäneitä lihaksia ei hierota. Säännöllinen n. kerran kuukaudessa tehtävä hieronta on ns. ennaltaehkäisevää tai ylläpitävää hoitoa. Jos sinulla on isompi vaiva, katsotaan ensimmäisen hoidon jälkeen seuraava aika yksilöllisesti, yleensä kuitenkin mahdollisimman pikaisesti 2-7 pv päähän ensimmäisestä hoidosta. Kun akuutti vaiva saadaan hoidettua, voidaan siirtyä ylläpito hoitoon. Ensimmäisen hoidon jälkeen voi esiintyä lihas- ja ihoarkuutta, joka häviää muutamassa päivässä, eikä sitä yleensä esiinny kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

Jukka hieroo lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin ja pesäpallokauden hän toimii Kiteellä pelinjohtajana, joten silloin hieronta-ajat ovat pannassa, huomioithan tämän ajanvarauksissa.