Henkilökunta

 

Henna Rantamäki 

Omistaja, kosmetologi, kynsiteknikko, ripsiteknikko, kestopigmentoija, sairaanhoitaja opiskelija.

Henna on perustanut Lumon v.2009. Hennan vahvuus on rakennekynnet, joita hän tekeekin eniten. Lisäksi ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit ja meikkaukset kuuluvat Hennan lempitöihin. Henna on pikkutarkka puurtaja ja pitää erityisesti luovuutta vaativista töistä. Alaan liittyvissä koulutuksissa ja messuilla tulee käytyä useita kertoja vuodessa ajan hermolla pysyäkseen. Tällähetkellä Henna opiskelee sairaanhoitajaksi tavoitteenaan laajentaa osaamistaan esteettisten hoitojen puolelle. Nyt äitiyslomalla, kestopigmentointeja hän kuitenkin tekee sopimuksen mukaan. 

 

 

Heidi Kariluoma

Parturi-kampaaja, Meikkaaja-maskeeraaja

Heidi on yrityksemme THE ASIAKASPALVELIJA! Aina iloinen ja ystävällinen Heidi on todellinen monitaituri. Kampaajan työt sujuvat jo yli kymmenen vuoden kokemuksella varmasti ja nopeasti, kuitenkin asiakkaan toiveita kuunnellen. Ajan hermolla tulee kuitenkin pysyä, joten koulutuksissa Heidi käy useita kertoja vuodessa niin leikkaus, värjäys kuin kampausoppejakin saadakseen. Heidin ehdoton vahvuus onkin kestävät ja upeat kampaukset, jotka ovat vertaansa vailla! Perus kampaamotyön lisäksi Heidi on meikkaaja-maskeeraaja, joten juhlijoiden ja morsianten kokonaisuus hoituu penkkiä vaihtamatta.

 

Karoliina Kaari

Parturi-kampaaja, meikit, korvien rei´itykset 

Karoliina aloitti liikkeessämme keväällä 2016 heti valmistuttuaan parturi-kampaajaksi. Karoliina suoritti jo kouluaikana liikkeessämme harjoittelujaksoja, joten tiesimme saavamme tiimiimme taitavan ammattilaisen. Hyväntuulinen Karoliina on rohkea kokeilija ja hänellä on alan uusimmat opit koulusta hallussa! Lisäkoulutuksissa on silti mukava käydä tietoa päivittämässä useita kertoja vuodessa! Perus parturi-kampaamotöiden lisäksi Karoliina tekee korvien rei´ityksiä ja meikkauksia. 

karoliina k2
 
 

Maru Ala-Ikkelä

Kynsimuotoilija, Kosmetologi

Maru aloitti liikkeessämme rakennekynsien parissa. V. 2014 hän valmistui kynsimuotoilijaksi ja muutaman vuoden ajan teki liikkeessämme pelkästään kynsiä. Ala vei kuitenkin mukanaan ja 2016 Maru valmistui ripsimuotoilijaksi ja aloitti kosmetologin opinnot oppisopimuksella töitä tehden. Maru on tarkka ja asiakkaaseen paneutuva hoitaja, joka palvelee täydellä sydämellään jokaisen asiakkaansa.