Henkilökunta

 

Henna Rantamäki 

Omistaja, kosmetologi, kynsiteknikko, ripsiteknikko, kestopigmentoija, injektiohoidot

Henna on perustanut Lumon v.2009. Hennan vahvuus on rakennekynnet, joita hän tekeekin eniten. Lisäksi ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit ja meikkaukset kuuluvat Hennan lempitöihin. Henna on pikkutarkka puurtaja ja pitää erityisesti luovuutta vaativista töistä. Alaan liittyvissä koulutuksissa ja messuilla tulee käytyä useita kertoja vuodessa ajan hermolla pysyäkseen. Lisäksi Henna on juuri suorittanut työn ohella yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

 

Heidi Kariluoma

Parturi-kampaaja, Meikkaaja-maskeeraaja

Heidi on yrityksemme THE ASIAKASPALVELIJA! Aina iloinen ja ystävällinen Heidi on todellinen monitaituri. Kampaajan työt sujuvat jo yli kymmenen vuoden kokemuksella varmasti ja nopeasti, kuitenkin asiakkaan toiveita kuunnellen. Ajan hermolla tulee kuitenkin pysyä, joten koulutuksissa Heidi käy useita kertoja vuodessa niin leikkaus, värjäys kuin kampausoppejakin saadakseen. Heidin ehdoton vahvuus onkin kestävät ja upeat kampaukset, jotka ovat vertaansa vailla! Perus kampaamotyön lisäksi Heidi on meikkaaja-maskeeraaja, joten juhlijoiden ja morsianten kokonaisuus hoituu penkkiä vaihtamatta.

 

Karoliina Kaari

Parturi-kampaaja, parran-ajot, meikit, korvien rei´itykset

Karoliina on yrityksemme uusin tulokas. Karoliina aloitti liikkeessämme keväällä 2016 heti valmistuttuaan parturi-kampaajaksi. Karoliina suoritti jo kouluaikana liikkeessämme harjoittelujaksoja, joten tiesimme saavamme tiimiimme taitavan ammattilaisen. Hyväntuulinen Karoliina on rohkea kokeilija ja hänellä on alan uusimmat opit koulusta hallussa! Lisäkoulutuksissa on silti mukava käydä tietoa päivittämässä useita kertoja vuodessa! Perus parturi-kampaamotöiden lisäksi Karoliina tekee korvien rei´ityksiä, meikkauksia ja amerikkalaisia parranajoja ja -muotoiluja.

karoliina k2
 
jukka2

Jukka Latvala

Urheiluhieroja

Jukka on suorittanut urheiluhierojan opinnot v.2000. Jukka on juuri päättänyt ammattiuransa pesäpallon parissa, joten urheilijoiden ja aktiiviliikkujien vaivat ovat hänelle tuttuja. Pesäpallo ei kuitenkaan jää kokonaan Jukan elämästä, vaan hänellä on vuoden pesti pelinjohtajana Kiteellä. Pelikaudella Jukka siis on paikalla vähemmän, muutoin hieronta-aikoja löytyy joka viikolle. Jukka hieroo toki myös perinteistä klassista hierontaa, joten normaalit niska-hartia jumit ovat ihan yhtä tervetulleita ammattitaidolla palvelevan Jukan hoiviin. 

 

Maru Ala-Ikkelä

Kynsimuotoilija, ripsimuotoilija, oppisopimus kosmetologi

Maru aloitti liikkeessämme rakennekynsien parissa. V. 2014 hän valmistui kynsimuotoilijaksi ja muutaman vuoden ajan teki liikkeessämme pelkästään kynsiä. Ala vei kuitenkin mukanaan ja 2016 Maru valmistui ripsimuotoilijaksi ja aloitti kosmetologin opinnot oppisopimuksella töitä tehden. Maru on tarkka ja asiakkaaseen paneutuva hoitaja, joka palvelee täydellä sydämellään jokaisen asiakkaansa.

 

Hanna Autio 

Kosmetologi, ripsiteknikko, kosmetiikkaneuvoja

Hanna on rauhallinen ja empaattinen hoitaja, joka taitaa perus kosmetologin töiden lisäksi myös ripsienpidennykset. Myös Hanna on valmistunut kosmetologiksi meillä oppisopimuksella opiskellen vuonna 2013. Kouluttautuminen on myös Hannalle tärkeää, kosmetologiksi valmistumisensa jälkeen hän on valmistunut myös kosmetiikkaneuvojaksi, sekä parhaillaan suorittaa tradenomin opintoja.